Костадин Костадинов: Правителството обяви война на една българска партия

0
По-рано днес премиерът Николай Денков разкритикува остро партия "Възраждане"
По-рано днес премиерът Николай Денков разкритикува остро партия "Възраждане" Видео: БНТ

По-рано днес премиерът Николай Денков разкритикува остро партия "Възраждане"

Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов отговори на думите на премиера Николай Денков, който определи поведението на "Възраждане" за недопустимо.

"Днес станахме свидетели на нещо безпрецедентно, което за първи път се случва в най-новата история - българското правителство или това, което беше назначено от американския посланик, обяви война на една българска политическа партия", каза Костадинов, цитиран от БНТ.

По-рано днес след заседанието на Министерския съвет премиерът Николай Денков разкритикува остро партия "Възраждане".

В съвместно изявление с министрите на вътрешните работи и на правосъдието - Калин Стоянов и Атанас Славов, премиерът коментира, че поведението на партията през последните седмици е неприемливо и я апелира да се върне към действия, които съответстват на законите на страната.

Той уточни, че става дума за определени изяви на членове на "Възраждане" по време на различни протести и митинги, както и за отправени призиви към насилие, включително спрямо политици в парламента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -16
    6
    До 3
    Вече сте ясни ! От утре няма да тролите вмирисани късопишковци !
  • -18
    5
    До 4
    Аз отдавна им слагам по един + вместо - на тъпите рушлямистаниски тролчета! Сами не се усещат колко жалки и гнусни антибългари са, подлоги на ТероруZZстан! ;)
  • -24
    4
    хаха
    по-рано какво ви казах за минусите? Ето ви доказателството :) 100 плюса на тролския коментар. То тая публикация няма толкова прочитания колкото плюсове и минуси удрят от вгъзродената трол ферма:D Демек минусите показват точно обратното на това дето го е написал последния дебил. Пищят вгъзродените и минусите са директно доказателство за това хахахаха
  • 121
    3
    Браво!
    Само така, Коце! Дерзай, момче! С теб сме! Щом „€вроатлантическите“ метастази пищят като наебани педерасти – значи си на прав път! Както се казва: бой по путката с черпака!
  • -38
    2
    LOL
    Украинския сценарии го направиха руснаците в опит да поставят руска марионетка. Това което стана обаче е, че народа им се надигна. Като не им се получи и почнаха военна инвазия. Коцето е същата руска марионетка и прокарва същия сценарии тук. Той е кремълската марионетка, само че за сега не се очертава да му нагласят изборите. Това, че сме в НАТО се оказва огромен проблем за руската агентура...трудно биха прокарали украинския сценарии тук.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари