Костадин Костадинов: Подготвя ли българското правителство за война с Русия?

0
Вчера Николай Денков заяви, че България подготвя договор за двустранно сътрудничество в Украйна
Вчера Николай Денков заяви, че България подготвя договор за двустранно сътрудничество в Украйна Снимка: ПП "Възраждане"

Вчера Николай Денков заяви, че България подготвя договор за двустранно сътрудничество в Украйна

Преди три дни френският президент Макрон заяви, че не е изключено да изпрати френски войски в Украйна. Това, според него щяло да стане, на базата на договор за двустранно сътрудничество.

Това се казва в позиция на ПП "Възраждане". От там допълват:

Вчера Николай Денков заяви, че България подготвя договор за двустранно сътрудничество в Украйна. На фона на всички останали изказвания на Денков, това води до логичния въпрос - подготвя ли се българското правителство да изпрати български военни части в Украйна. Подготвя ли българското правителство за война с Русия?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    6
    жан жак русо
    ще пратим някоя фолк певица да ги разсейва с пица, и малко замръзени трупове от моргите да поизточат малко бюджета на ЕС и САЩ чрез косвени жертви
  • -10
    5
    Колимечков
    Простаците те избраха теб маймуно болшевишка.
  • -8
    4
    Петър
    По голям идиот от теб няма ,вън от България руска подлоги.
  • -9
    3
    Еневска
    Ти си заплаха за самият себе си ненормалник
  • 9
    2
    чичомиткобрат
    Положението и да сега беше зле, а завършилите през лошия „комунизъм“ хора намалява от ден на ден. Не че мнозинството от тях е все супер-умно, но индоктринираните поколения от „великата божествена демокрация“, могат да поумнеят само чрез глад, студ и война. Новите „българи“ отказват да видят какво се случва пред очите им, или въобще не им пука за род и родина. Тази паплач, винаги скача срещу закрилника си, псува го и е готов да му забие нож в гърба, в полза на своя палач. Разделен и мразещ се народ, който вкупом се самоунищожава под чужда заповед! Щяхме да изчезнем още в пределите на Османската империя, ако не беше Руското „кощунство“ да ни освободи, но дори с известно изместване във времето, нещата винаги стигат до своя естествен край! Искаме, или не, сме просто един духовно мъртъв народ! Умрял е духът на народа, който даже и по време на турското робство е мъждукал. Сега и това го няма! Знам, че един вълк е повече от 1000 овци, че светът се командва от качеството, а не от количеството ……. но съм в период, в който виждам само светлината на приближаващия влак. Без външна помощ (Руска), или разпад на ЕС, НАТО, ООН ……. едва ли. А и като се замисли човек, що пък да идват братята руснаци да мрат за едва 5-10% свестни българи?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари