Костадин Костадинов: От днес нямаме Конституционен съд и правова държава

1
По думите му изборът на новите конституционни съдии е направен в разрез със закона, добрите нрави и морала
По думите му изборът на новите конституционни съдии е направен в разрез със закона, добрите нрави и морала Снимка: БНТ

По думите му изборът на новите конституционни съдии е направен в разрез със закона, добрите нрави и морала

Тройната коалиция може да променя всеки един закон както ѝ е изгодно и за когото ѝ е изгодно. Това заяви в "Панорама" по БНТ лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

По думите му изборът на новите конституционни съдии е направен в разрез със закона, добрите нрави и морала

"От днес нататък нямаме Конституционен съд, нямаме правова държава и законов ред. Ще питаме Десислава Атанасова дали е съгласна със своя избор (за промените в Конституцията - б.р.), а тя няма проблем с това да участва в обсъждането на това решение. Това е все едно човек, осъден за престъпление да стане съдия и да се оневини сам себе си".

Лидерът на "Възраждане" нарече мнозинството в парламента "параванни фигурки".

"Кукловодите на тези 168 параванни фигурки казват "Държавата - това сме ние" а вие - вие сте никои".

Костадинов определи като неуспешен опит за политическа лустрация промяната на правилника на НС така, че "Възраждане" да не председателства комисията по контрол на службите.

"Някой ще забрани ли на Николай Дренчев и на другия ни представител там да участват? Не. Върху "Възраждане" се упражняват всички - това нас не ни притеснява".

Костадин Костадинов продължава да твърди, че данните на над 1 милион българи са продадени заедно с "Школо". Според него единствената останала българска независимост е финансовата, а ПП-ДБ обяснявали колко е "хубаво да унищожим българския лев".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари