Костадин Костадинов: Очаквам правителство на ГЕРБ, ПП, ДПС и ДБ

1
Очаквам правителство, маскирано като програмно
Очаквам правителство, маскирано като програмно

Очаквам правителство, маскирано като програмно

Правителство на ГЕРБ, „Продължаваме промяната”, ДПС и „Демократична България”, очаква лидерът на „ВъзражданеКостадин Костадинов.

„Очаквам правителство, маскирано като програмно, експертно, както искате го наречете. Но то ще си бъде коалиция. Те, разбира се, ще го направят в името на националното единство и да запазят евроатлантическите ценности”, каза Костадинов пред NOVA.

Според него ГЕРБ, ПП, ДБ и ДПС не се различават. „Там има единствено лични противоречия. Но започнаха да си подават ръка. Там няма разлики по отношение на политиките, има разлики по отношение на личностите”, коментира Костадинов.

От „Възраждане” подкрепяли единствено и само политики.

„За съжаление това, което предлагаме, не срещна подкрепа от другите политически сили. Продължаваме да работим за увеличение на подкрепата за „Възраждане, каза Костадинов.

Според него, ако се сформира кабинет, след тези избори, той няма да е стабилен.

„Към настоящия момент дори и да се формира кабинет, той няма да е достатъчно устойчив и няма да издържи дълго време”, каза Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Провал
    Ти си провал.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари