Костадин Костадинов: Няма да бъдем гетото на Европа

3
Според него всекидневно над милиони българи се упражнява насилнически натиск, репресия, която по думите му има за цел да смачка хората, и да ги принуди да се ваксинират
Според него всекидневно над милиони българи се упражнява насилнически натиск, репресия, която по думите му има за цел да смачка хората, и да ги принуди да се ваксинират Снимка: bTV, стоп кадър

Искаме зеленият сертификат да отпадне напълно, както и останалите ограничителни мерки. Когато правото се изроди в безправие, съпротивата е абсолютно задължителна.

Това каза в предаването "Лице в лице" по bTV лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Вчера той постави ултиматум в Народното събрание да се отмени зеленият сертификат, или ще има революция.

"Вече не се признават само 2 поставени дози на човек, изисква се трета. А ако скоро започнем да говорим за четвърта и пета доза? На това безумие трябва да се сложи край! Това няма да спре, ако ние не кажем "Стига!" След тази вълна ще следва друга и така ще продължи, но няма да бъдем гетото на Европа", допълни Костадинов.

"Бил съм в COVID отделения и вътре наистина има болни хора, но има и процент от тях, които са възрастни и са там, защото нямат роднини, които да ги гледат. Тази паника, която се разпространява в обществото е много вредна, защото хора, които биха изкарали болестта на крак, се разболяват именно от тази паника", каза още Костадинов.

Според него всекидневно над милиони българи се упражнява насилнически натиск, репресия, която по думите му има за цел да смачка хората, и да ги принуди да се ваксинират.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари