Костадин Костадинов нарече Тодор Тагарев “мазно петно”

3
Лидерът на „Възраждане“ бе наказан със „забележка“
Лидерът на „Възраждане“ бе наказан със „забележка“ Снимка: Владимир Шоков / БТА

Лидерът на „Възраждане“ бе наказан със „забележка“

Лидерът на „ВъзражданеКостадин Костадинов получи наказание „забележка“ за думи по адрес на министъра на отбраната Тодор Тагарев, който беше изслушан в парламента за посещението му в САЩ.

В отношение след изслушването на министъра, Костадинов каза, че Тагарев ще бъде “мазно петно върху бележка под линия” в историята.

Заместник-председателят на Народното събрание Никола Минчев, ръководещ заседанието, наказа със „забележка“ Костадинов за използването на думи към министъра като “лицето Тагарев” и “мазно петно”, както и за обръщението към колега народен представител: „по-високо, че не се вижда“. Минчев отбеляза, че наказанието може да бъде оспорено пред председателския съвет на парламента, предаде БТА.

Явор Божанков („Продължаваме промяната - Демократична България“) коментира, че Минчев е трябвало да отнеме думата на лидера на "Възраждане". Божанков каза, че Костадин Костадинов от „Възраждане“ е „ламер“ (lamer) и обясни, че на жаргона на виртуалното пространство „ламер“ се отнася за този, който не знае за какво говори. "Във виртуалното пространство, ако ламерът е онзи, който в ъгъла чака някой да мине и да го застреля в компютърните игри в гръб, Костадин Костадинов е един истински парламентарен ламер", каза Божанков.

На подвиквания от народни представители от залата, които поискаха наказание и за Божанков, Никола Минчев каза, че няма да има наказания.

Цончо Ганев („Възраждане“) посочи, че е хубаво правилата да се отнасят за всички. Лицето Божанков не се отличава по никакъв начин от всички други народни представители, добави той. На свой ред Ганев каза, че лицето Божанков е „просто розово пони“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    До 2-ри
    Моля,моля те не се обаждай като употребеният ми презерватив.Употребен си,това е.Може и спукан ....заминавай за Украйна,веднага.Искаме,искаме новини.Да те наградят със железен кръст за храброст на вермахта.Искаме герои ,а не посерко вестникар
  • 1
    7
    Фо 2 ри
    Моля,моля те не се обаждай като употребеният ми презерватив.Употребен си,това е.Може и спукан ....заминавай за Украйна,веднага.Искаме,искаме новини.Да те наградят със железен кръст за храброст на вермахта.Искаме герои ,а не посерко вестникар.
  • 7
    6
    най-обичам
    бивши комунисти да се правят на първи евроатлантици! турците имат точната дума за тях - дьонме!
  • -14
    5
    РУК за Ръша
    Едно вмирисано рушлямски л@йно Копейкин Тънкопишкин нарекло един достоен българин някакси! Смях в кулоарите! Слава Украина!
  • 5
    4
    фена на Путин
    А, защо не ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари