Костадин Костадинов: Интересно ще ми е да видя снимки от банкета на Пеевски тази вечер

0
Парламентът няма да работи, докато беззаконието в държавата не спре, заяви лидерът на "Възраждане"
Парламентът няма да работи, докато беззаконието в държавата не спре, заяви лидерът на "Възраждане" Снимка: ПП "Възраждане"

Управляващото мнозинство на практика показа своята управленска немощ

"Би ми било интересно да видя снимки от банкета на Пеевски тази вечер, за да видя как точно и в ролята на какъв ще бъдат Кирил Петков и Асен Василев там. Аз не съм канен". Това заяви пред журналисти в НС лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

По думите му парламентът няма да работи докато беззаконието в държавата не спре. "Тези хора, които режат глави, искат да "режат главата" и на Българската Конституция. Това няма как да стане", категоричен е Костадинов, информира "Дарик".

"Редно е, когато има въпроси, които разделят общественото мнение, да има референдуми. Както по темата за българския лев и Паметника на Съветската армия", допълни той .

Той подчерта, че няма нужда от протести по улиците, защото "протестът вече е в Народното събрание".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    Пета колона
    Само да не дойде моят ред да ме режат с флекса, това ме притеснява много...не знам и дали ще има място да увисна на колесника на самальота като тръгнат да се изнасят американците...
  • 0
    1
    Пета колона
    След МОЧА идва и твоят ред ! Марешки поднови делото и много добре знаеш ,че си ВЪТРЕ !Така,че умната,нищо няма да те спаси от бай Ставри ! Оня с лекарствата има много повече пари от теб !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари