Костадин е погребал сестра си дни преди да изчезне безследно

0
В Средец очакват ужасна развръзка за изчезналия баща на две абитуриентки
В Средец очакват ужасна развръзка за изчезналия баща на две абитуриентки

Страшна семейна трагедия разтърси малкия странджански град Средец тази вечер.

Около 18 часа ОД на МВР - Бургас разпространи апел за издирването на 47-годишния Костадин Стоянов Йонев, който е в неизвестност от 4 февруари, а автомобилът му "Фолксваген Поло" е бил намерен на 7 февруари край Приморско. 

Йонев е един от уважаваните и почтени хора в град Средец, пише Флагман. Дълги години е работел във фирма за международни превози. Имал перфектно семейство. Съпругата му Калина била изряден служител в местното поделение на Агенцията за закрила на детето. Двамата имали близначки, които през май т. г. ще са абитуриентки. Това, за което мълви целият град тази вечер, е, че развръзката може да е трагична. Към този момент това, с което разполагат полицаите, води към извода, че не става дума за убийство. 

Автомобилът е бил намерен, според наш източник, със заключени врати и по него няма следи от друго присъствие или от осъществено насилие. Мястото е твърде странно - в животновъдната зона на град Приморско. 

"Ако е решил да сложи край на живота си по някакъв начин, защо ще му е да пътува чак до Приморско", обсъждат роднините му. Оказва се, че неслучайно двете полицейски управления - от Средец и от Приморско, са издирвали в тази зона. Те са получили информация, че Йонев имал сантимент към тази част от морския бряг и обичал да ходи именно до скалите, намиращи се в близост до мястото, където е намерена колата. 

От полицията и близките силно се надяват той все пак да се появи отнякъде жив, въпреки че го няма вече 5 денонощия. Човекът имал известна причина да тъгува през последните дни. От една страна по време на една от продължителните командировки в чужбина, той загубил част от зрението на едното си око и се притеснявал, че повече няма да може да шофира, с което доходите на семейството му ще спаднат драстично. От друга страна преди няколко дни той погребал сестра си, а родителите му, живеещи в близкото село Дюлево, от тогава не били на себе си.

Много е възможно именно тези трагични обстоятелства да са предопределили решението му да сложи край на живота си. Около дома на сем. Йоневи на ул. "Перущица" има доста хора, които опитва да успокоят съпругата му.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари