Косово забрани производството на криптовалута

0
Решението е взето заради енергийната криза
Решението е взето заради енергийната криза

Решението е взето по препоръка на Техническия комитет за извънредни мерки

Правителството на Косово забрани производството на криптовалута, заяви министърът на икономиката Артане Ризваноли. Решението е взето по препоръка на Техническия комитет за извънредни мерки, който се занимава с въпроса за снабдяването с електричество на страната по време на енергийната криза, предаде NOVA

„Техническият комитет, сформиран в края на миналата година, проведе съвещание, за да идентифицира проблемите и да намери решения за негативния ефект от глобалната икономическа криза. Въз основа на препоръките взех решение за забрана на производството на криптовалута в Косово, каза Ризваноли. Тя допълни, че компетентните институции ще се ангажират допълнително да се спре производството на криптовалута на места, за които съществуват съмнения, че са причина за увеличената консумация на електроенергия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари