Кошмарът на магистрала "Тракия" продължава вече 4 часа

0
Две катастрофи затапиха движението
Две катастрофи затапиха движението Снимка: Божисар Къртунов, Дневник

Кошмарът между километър 214 и 215 по АМ „Тракия” продължава вече близо 4 часа, след като в рамките на 2-3 минути и в двете посоки станаха инциденти.

Две коли са се сблъскали край Стара Загора. Загиналата е жена, която е пътувала в едната кола. Тя е била на около 60 -70 години. Едното от возилата е било с врачанска, а другото с бургаска регистрация.

Две минути по-късно на магистралата е станала втора катастрофа. В посока Бургас-София са се ударили Мерцедес ML и Опел Зафира. Вероятната причина и за двата инцидента е несъобразена скорост и неспазване на дистанция.

Около 17 часа движението в посока София е било пуснато, участниците във верижното меле са изведени чрез пътна помощ до близък паркинг и от КАТ са започнали разпити и описание на щетите, разказва очевидец, цитиран от Флагман..

Колоната обаче е километрична, тъй като голяма част от автомобилите към този момент са пълни с хора от вътрешността на страната, прибиращи се след приключила почивка на Черно море.

Поради на липса на магистрала от Варна в западна посока, голяма част от летовниците по Северното Черноморие се спускат до Бургас и ползват АМ „Тракия”. В посока Бургас е отворена най-лявата лента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари