Корнелия Нинова: Гласувах за промяна на досегашния модел на управление на столицата

0
Лидерът на БСП коментира, че решението за отмяната на машините не е повлияло сериозно
Лидерът на БСП коментира, че решението за отмяната на машините не е повлияло сериозно Снимка: БСП

Лидерът на БСП коментира, че решението за отмяната на машините не е повлияло сериозно

„Гласувах за промяна на досегашния модел на управление на столицата. За прозрачност. За това парите на софиянци да се харчат честно и открито и да служат за по-добри улици, по-чист въздух, да няма задръствания, да няма презастрояване, хората от крайните квартали и тези в центъра да имат еднакви условия за живот.” Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред медии, след като упражни правото си на глас в София.

Тя коментира, че съдейки по избирателната активност, решението за отмяната на машините не е повлияло сериозно. И призова гражданите, които все още не са упражнили правото си на глас, да го направят.

„Важно е да е прозрачен и честен избора. Обръщам внимание, че има видеонаблюдение. Ако някой изобщо има намерение нещо до прави вечерта при преброяването, да прави невалидни бюлетини или протоколи, да знае, че е под наблюдение и че всички, които имаме членове в комисиите, ще положим усилия това да не се случи и да се отчете истинският глас на избирателите”, каза още Нинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари