Корнелия Нинова: БСП категорично не е съгласна да бъдат изгонени 70 руски дипломати

0
Решението не е вземано от Министерски съвет, нито на коалиционен съвет
Решението не е вземано от Министерски съвет, нито на коалиционен съвет

Решението не е вземано от Министерски съвет, нито на коалиционен съвет

"Решението да бъдат изгонени 70 руски дипломати е безпрецедентен акт в българската дипломация, който ще има дългосрочни последици.

То не е вземано от Министерски съвет, нито на коалиционен съвет. БСП категорично не е съгласна с това решение, който и където и да го е взел.", написа в профила си в социалната мрежа лидерът на БСП Корнелия Нинова.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!
Етикети

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    аз
    БСП са мърша, но не българска а руска мърша
  • 0
    3
    $лави Чалгаря
    Како, видя ли го Кирето. Ама не ми вярвахте на мен. Фурнаджийска лопата е той, и то продажна!
  • 11
    2
    русенец
    КУРнелийо, не знам дали знаеш, но дипломатите са изгонени от правителството, в което и ТИ СИ МИНИСТЪР. Значи носиш отговорност за това. Правителството работи така, както сте си го конструирали, не се прави на ощипана, защото ти твърдиш също, че не изнасяме оръжие и боеприпаси към Украйна при все, че фактите категорично казват обратното. Виж, дълбок поклон за това, че превърна БКП в партия, която вече трепери дали ще успее да влезе в Парламента, но ми е обидно да ми продаваш селски номера от родното ти пазарджишко.
  • 12
    1
    Бай Чеп
    Пита ли те някой дали си съгласна или не! Долен червен парцал! Не си съгласна, ама на консултации за власт ще отидеш, нали!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари