Концерт „Здраве – моя мечта“ в ЦДГ „Русалка”

2
Децата от ЦДГ „Русалка” - Русе посвещават своя годишен концерт на спорта
Децата от ЦДГ „Русалка” - Русе посвещават своя годишен концерт на спорта

Децата от ЦДГ „Русалка” - Русе посвещават своя годишен концерт на спорта, здравето, танците, игрите и детските усмивки.

Събитието под надслов „Здраве – моя мечта“ ще се проведе в две поредни вечери – 18 и 19 май, от 17:30 часа, в двата филиала на детското заведение - ЦДГРусалка” 2, ул. „ Чипровци” 13А (18.05.) и ЦДГРусалка”1, ул. „Шумнатица” №4 (19.05.).

Концертът се реализира като част проекта на детската градина „Все по-далеч, все по-бързо, все по-високо” финансиран от Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“ в рамките на кампанията „Русе – Европейски град на спорта 2016“.

Участие в него ще вземат Вокална група „Русалка”, Клуб „Здравей, здраве!”, Детска фолклорна формация с ръководител Пенка Филипова, Студио за съвременни танци с ръководител Анита Атанасова, младежи от Дневен център „Рализ”.

По проекта са предвидени още футболен турнир между подготвителните групи за Купата на „Русалка“ и спортен празник в Парка на младежта.

В рамките на проекта възпитаниците на детската градина също така се запознават с постиженията на българските спортисти, участвали в олимпиади, световни и европейски първенства чрез прожекции и презентации.

Проектните дейности имат за цел да се стимулира духовното и физическото развитие на децата, както и да спомогнат за ранното откриване на спортни таланти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари