Консулът в Рим: Едва днес получихме потвърждение, че една от жертвите на остров Иския е българка

0
Досега не беше потвърдена самоличността на Николина Ганчева
Досега не беше потвърдена самоличността на Николина Ганчева

Досега не беше потвърдена самоличността на Николина Ганчева

Едва днес получихме потвърждение, че една от жертвите на остров Иския е българска гражданка - това заяви за БНТ консулът ни в Рим Нели Симеонова. Ето какво каза още тя:

Нели Симеонова, консул на България в Рим: "Едва днес бе получено официално потвърждение от квестурата в град Неапол, че едната от жертвите при свлачището на остров Иския, община Казамичола, е българската гражданка Николина Ганчева Благоева, родена на 21.05.1964 г. Досега не беше потвърдена самоличността ѝ, затова ние официално не сме съобщили нито в министерството, нито на роднините. По искане на съдията в неаполския съд е извършен външен оглед на трупа на починалата и тя е била разпозната от персонала на държавната полиция на Иския. За съжаление, се оказа наистина, че е тя, надявахме се, че може да не е тази жена, но в крайна сметка се оказа тя. За голямо съжаление трябва да изкажем съболезнования на семейството, което беше информирано по други линии, но аз няма как да потвърдя без да съм получила официално съобщение и едва сега го получихме".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари