Константин Ангелов: Никой не задава важните за България въпроси

0
Вчера Константин Ангелов хвърли по Иван Гешев бутафорни банкноти евро с лика на министър-председателя и незабавно беше изведен от залата
Вчера Константин Ангелов хвърли по Иван Гешев бутафорни банкноти евро с лика на министър-председателя и незабавно беше изведен от залата Видео: bTV

Вчера Константин Ангелов хвърли бутафорни банкноти по главния прокурор по време на изслушването му в НС

„Много бих се радвал, ако Иван Гешев позволява на журналистите да зададат въпросите, които искат да му зададат. Няма как да разчитаме на парламентарната опозиция, още по-малко на управляващите, че на изслушването ще зададат адекватни въпроси. Няма как да разчитаме, че някой ще ни свърши работата и затова просто влязохме и си я направихме сами“.

Това разказа в ефира на „Тази сутрин“ активистът от „Да, България“ Константин Ангелов, който по време не изслушването на главния прокурор хвърли по него бутафорни банкноти евро с лика на министър-председателя и незабавно беше изведен от залата.

Пред bTV младежът разказа, че акцията е планирана отдавна.

„От три месеца чакаме да разговаряме с Иван Гешев, който упорито отказва да отговори на важните въпроси за България, като например защо прокуратурата не разследва случая „Осемте джуджета“, който е изключително показателен за начина, по който функционира правосъдната ни система. Защо прокуратурата не разследва чекмеджетата на Борисов и банкнотите, които хвърлих, бяха препратка точно към това“, коментира Ангелов.

След случката мъжът е изведен от НСО. По думите му пресаташето на прокуратурата отправил заплашителен жест към него.

Влязъл в сградата на Народното събрание с журналистическа акредитация, издадена от администрацията на парламента.

По думите му това бил най-добрият начин да се стигне до главния прокурор, за да му бъдат зададени въпросите.

„Той предпочита не да се разхожда из центъра на София, а да се крие и да прави показни пиар акции по села и паланки, където няма кой да му противоречи“, добави мъжът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари