Командироваха експерти за разследването на инцидента в „Арсенал“

0
Причината за възникналия взрив предстои да бъде изяснена
Причината за възникналия взрив предстои да бъде изяснена Снимка: БГНЕС

При инцидента загинаха трима работници, а една жена бе ранена

Командироваха експерти за разследването на инцидента в „Арсенал“, предаде NOVA.

При инцидента загинаха трима работници, а една жена бе ранена.

Според данни, предоставени от работодателя, пострадалите е следвало да приключат работа, започната от предходния ден, а именно да изработят звуково-светлинен състав за пиротехнически изделия, предаде Агенция "Фокус".

Причините за възникналия взрив, както и за присъствието на загиналия работник в помещението предстои да бъдат изяснени. И четиримата пострадали работници имат валидна правоспособност за работа с взривни вещества. Извършен им е и инструктаж за деня.

Инспекцията по труда е изискала от работодателя всички необходими документи, свързани с технологичните изисквания и технологичната последователност на работния процес, както и изискванията за безопасност при работа и други документи, свързани с цялостната организация за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари