Колоездачна обиколка в Италия завърши със смъртоносен инцидент

0
Колоездач загуби живота си  в надпреварата "Трофео Кастелфидардо"
Колоездач загуби живота си в надпреварата "Трофео Кастелфидардо"

Голяма трагедия сполетя света на колоезденето 

Спортният директор на отбора на Вирис Виджевано Стефано Мартолини (41 г.) загуби живота си в надпреварата "Трофео Кастелфидардо", предаде Труд

Един от колоездачите Никола Венчарути изгуби контрол и го събори смъртоносно. Той е ударил главата си в бетона, бил е спешно транспортиран с хеликоптер в болницата, но за съжаление е било твърде късно.

- Мартолини удари главата си в земята и пристигналите на място лекари веднага констатираха, че е мъртъв. Венчарути е тежко ранен, с два счупени прешлена - съобщават медиите в Италия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    ~~~~
    https://www.youtube.com/watch?v=r9uIZFKmiQM&t=30s
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари