Колко струва реално да живееш в апартамента на Моника?

0
Колко биха стрували днес апартаментите от хитови сериали
Колко биха стрували днес апартаментите от хитови сериали

В повечето хитови американски ситкоми действието се развива в няколко стаи или апаратаменти.

В „Приятели” това са апартаментът на Моника и отсрещния, в който живеят Чандлър и Джоуи. В „Сексът и градът” целият остров Манхатън има водеща роля, но култово място за любителите на сериала и до днес е апартаментът на Кари Брадшоу. Сградата, в която са заснети епизодите, е толкова популярна сред дамите, че се е превърнала в забележителност и социалните мрежи са пълни със снимки на момичета пред къщата на Кари.

Но колко струва реално да живееш в подобно жилище?

Колко биха стрували днес апартаментите от някои от най-обичаните и култови сериали, изчисли в. „Ню Йорк Поуст”.

1. Апартаментът на Кари Брадшоу от „Сексът и градът”

Любимката на дамите, луда по марковите обувки и тоалети, плащаше само по 700 долара месечно наем за жилището си на 245-а Източна и 73-а улица в Манхатън. Нищо чудно, че не искаше да се мести, с контролирания наем на това прекрасно апартаментче с една спалня и една баня. Но, с най-прекрасния дрешник. По днешни наемни цени такъв апартамент би струвал между 2500 и 2900 долара. Ако броите и дрешника за отделна стая, цената може да стигне и до 3500 долара месечно.

2. Апартаментът на Моника от „Приятели”

Апартаментът на Моника, в който се развива по-голяма част от действието в култовия сериал, се намира в Уест Вилидж в Манхатън -на „Бедфорд Стрийт” 90, и го е получила по наследство. За последно на този адрес жилище е отдавано на цена от 2950 долара на месец. Наемът на апартамента на Моника би струвал в момента около 4000 долара месечно, да не забравяме голямата тераса. Този на Джоу и Чандлър, който е отсреща, би вървял по около 3000 долара месечно.

3. Апартаментът от „Как се запознах с майка ви”

Жилището с две спални и една баня, където живеят повечето от главните герои в хитовия сериал, се намира в Горен Уест Сайд в Ню Йорк – на номер 150 на 85-а улица и в момента е притежание на училище - Manhattan Country School. Цената на подобно жилище в района в момента е между 2500 и 3000 долара на месец.

Източник: Economic.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари