Колко струва най-скъпото парко място в света

0

Най-скъпото място за света бе обявено за продажба срещу сумата от £390 000 – съобщава в. Mirror  

Паркомястото е достатъчно за паркиране на три автомобила, намира се в подземен паркинг в Южен Кенсингтън и е с денонощна охрана.

Цената е два пъти и половина по-висока от среден английски дом извън Лондон или 15 средни годишни заплати от  £26 500. Но тази сума не е окончателна и който иска да разполага с това място заплаща още годишна такса за обслужване от  £1 500, а заедно с гербовия данък сумата досгига £484 000.

Тук в този гараж "Кенсингтън Хаус" се намира луксозното паркомясто

За 15 хил. паунда по-малко на лондонската "Хил Стрийт" пък се предлага подземен гараж за два автомобила. Но пък за сущата сума на най-близкия съседен парк може да се паркира автомобил в продължение на 31 години - при цена от  £35.10 на ден. 

Този паркинг на "Хилстирйт" се продава за £375 000

Преди 10 месеца подобно парко място бе продадено за "разумните" £275 000.  Какво можете да си купите за тези пари?

Много неща, като например ламборгини, което да паркирате на въпросното паркомясто. Или пък 5 броя BMW X5, ако пак си падате по мощни автомобили, но сте настроени значително по-практично.

Тези паркоместа в "Куинсуей" са значително по евтини - по £100 000

Ако пък считате инвестицията в ламарина на колела за глупост, за 390 хил. паунда бихте могли да станете собственик на къща с 3 спални в Корнуол, на викторианска къща с 5 спални в Нюкасъл или на шикозна вила в Чешър.

Тази къща в Корнуол или паркомясто в Лондон - въпрос на избор

Досега най-скъпото място за паркиране, продадено в Лондон е струвало £500 000. То отново се намира в Южен Кенсингтън и представлява пространство за три автомобила. то предлага личен прислужник за автомобила, луксозна стая за шофьора, самостоятелно заключване на пространството, 24-часова охрана.

Източник: Temadaily.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари