Коледно чудо в Сандрово

18

Центърът на русенското село се превърна в атрактивно Коледно градче

Като по магия, центърът на русенското село Сандрово се преобрази за Коледа. За трета поредна година местното кметство организира богата украса, която привлича посетители от цялата област.

Една от най-популярните атракции е коледният трактор. Селскостопанската машина е украсена с множество разноцветни светещи лампички, камбанки и звезди. Тя е паркирана в зелените площи на площада, който е изпълнен с арки и светлини.

Друга любима атракция е шейната на Дядо Коледа. Тя е теглена от два елена и управлявана от добрия старец. Шейната е украсена с блестящи светлини и коледни фигурки.

В центъра на площада е издигнат огромен снежен човек от светлини. Той се превърна в истинска сензация за малки и големи.

Завършек на коледното настроение поставя красивата елха, която е украсена с разноцветни светлини и играчки.

Коледната украса в Сандрово е истинско чудо, което превръща селото в приказен свят. Тя създава неповторима атмосфера и носи радост на всички, които я видят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    9
    Отскорошна николовчанка
    Браво на сандровчани! Приветствам: добрата практика от Сандрово! Предлагам: в Николово да направим реципрочна украса! Добрите хора трябва да променят с добро и света около себе си!
  • 3
    8
    Сиса Писа
    Кмете, харесвам златните очила и екипчето на Ицата Стоичков! Май Пенчо има същото! Предполагам, че са подарък от Червена роза.... Там жените му разбират много!
  • 9
    7
    Иван Аморето
    Никога няма да забравя, как кмета спря със съпругата си пред шадравана и тя слезе да наемести водните лилии, докато аз си почивах в градинката. Такава грижа за селото е нямало никога!
  • -2
    6
    В Гас Илена
    В село Низофо е по-красиво. Съпругът ми е дал под наем ливадите си и там пасат северни иелени. . Пенчо-Презцидент. И повече кради бе Пена. На Мехико ще ме водиш. Нали съм ти най-скъпата съпруга и ковра?
  • 2
    5
    Indianec v BG
    Няма лошо, богато село, токът общински ..... Хау!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари