Коледен турнир по футбол в Ценово

3

На втория ден от рождественските празници в Ценово се проведе футболен турнир на малки врати.

В проявата се включиха седем отбора от населените места в общината. С най-много участници – 4 отбора, се представиха домакините от Ценово. Състезателите с жребий бяха разпределени в две предварителни групи. Срещите преминаха изключително оспорвано и с висок спортен хъс. Отборите, заели първи две места в групите, определиха срещите за финалите. Финалният двубой между „Локо“ – Ценово и „Янтра“ – Долна Студена завърши при резултат 2:1 за ценовчани. На трето място се класираха футболистите на „Легендите“ от Ценово.

Организаторите на турнира определиха носителите на индивидуалните награди. Призът за най-перспективен футболист безапелационно беше спечелен от Теодор Тошев от Ценово. Наградата за най-възрастен играч заслужено беше присъдена на Георги Тодоров от Караманово, който и на 40 години демонстрира отлична спортна форма. Денис Цветанов от Ценово спечели отличието за най-добър вратар. Отборите, класирали се в челната тройка, си тръгнаха с купи, грамоти, парични и предметни награди, връчени от Данчо Монков, специалист „Спортни дейности“ в общинската администрация. Наградният фонд за турнира беше осигурен от кмета на община Ценово д-р Петър Петров.

Коледният турнир по футбол е традиционна проява в спортния календар на община Ценово и се провежда без прекъсване повече от тридесет години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари