Кола се запали в движение край полигона в Русе

3
6 сигнала за произшествия са отработили дежурните екипи на пожарната  в Русе
6 сигнала за произшествия са отработили дежурните екипи на пожарната в Русе Снимка: Архив

6 сигнала за произшествия са отработили дежурните екипи на пожарната през изтеклото денонощие.

В 10:02 часа служители от РСПБЗН - Бяла с един автомобил са пратени на сигнал за запалени отпадъци в метален контейнер в гр. Бяла на ул. Сан Стефано. Запалването е потушено, без щети.

В 16:36 часа екип служители от Втора РСПБЗН - Русе са реагирали на съобщение за пожар в лек автомобил в района на автополигона. Запалването в превозното средство е изгасено, пострадали хора няма. Изяснено е, че колата се е запалила в предната двигателна част по време на движение, заради късо съединение.

Между 15:20 и 17:15 часа пожарникари от РСПБЗН - Две могили са гасили пожар в къща на адрес в с. Екзарх Йосиф. Произшествието е станало в кухня, където поради неизправен газов вентил е възникнало факелно горене и запалване на шкафовете в помещението. При инцидента не са пострадали хора.

За времето от 18:41 до 19:15 часа огнеборци РСПБЗН - Ветово са гасили пожар, възникнал сухи треви в гр. Ветово. Между 18:16 и 19:45 часа дежурна смяна от Втора РСПБЗН-Русе е пратена да гаси запалени сухи треви в Русе в района на бул. "България". Последното излизане на пожарникарите е било също за запалване в сухи треви, в този случай в землището на с. Обретеник. Там са изпратени пожарникари от службата в Две могили. Гасителните действия са продължили от 20:07 до 20:40 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари