Кола се заби в стълб на уличното осветление на булевард "Васил Левски"

0
При инцидента има двама леко ранени
При инцидента има двама леко ранени

При инцидента има двама леко ранени

На 11 октомври около 05:38 часа в град Русе на булевард "Васил Левски", кръстовище с ул. "Еленин връх", лек автомобил „Дачия Логан“ с водач на 66 години, при извършване на маневра десен завой се е качил по тротоарните площи и се е блъснал в метален стълб на уличното осветление /на община Русе/.

При удара са пострадали две пътнички, возили се отзад в колата, като едната е получила натъртвания в областта на гърдите, а другата натъртвания и охлузни рани по главата. След преглед двете са освободени за домашно лечение.

Пътнотранспортното произшествие е документирано от екип на Пътна полиция с причина - водачът не контролира МПС.

Пробата за алкохол на шофьора е била отрицателна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари