Кола се вряза в ремаркето на ТИР край Мартен

1
Пострадали са майка и син
Пострадали са майка и син Видео: Русе Медиа

Лек автомобил „Фиат“ се е врязал в ремаркето на тежкотоварен камион на пътя от Русе към Мартен.

Инцидентът е станал малко преди отбивката за зона „Тегра“, предава Русе Медиа. Пострадали са двама души от леката кола, а движението е затруднено.

Тежкотоварният автомобил е изчаквал да премине Дунав мост и е бил последен на опашката от камиони, която се е завъртяла и от двете страни на бул.“Тутракан“. Водачът му разказа, че е бил спрял и изведнъж е усетил силен удар отзад. Леката кола се е движила в крайна дясна лента и се е опитала в последния момент да избегне тира. На мястото има около 40 метра спирачен път, но въпреки това автомобилът се е врязал в ремаркето.

Пострадали са пътуващите в него мъж и жена, които по първоначална информация са син и майка, са откарани от екипи на Спешна помощ в болница.

Предстои полицията да установи кой всъщност е бил зад волана на автомобила, тъй като единият от двамата в колата е с отнето свидетелство за правоуправление.

Заради инцидента преминаването в посока Мартен е затруднено, тъй като камионът е в едната лента, а част от катастрофиралия автомобил е в средната. Има и разтекло се масло в резултат на удара. Причините за инцидента се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари