Кола блъсна велосипедист в квартал „Родина“

3
Велосипедистът е блъснат, след като не е пропуснал движещия се по път с предимство автомобил
Велосипедистът е блъснат, след като не е пропуснал движещия се по път с предимство автомобил

Велосипедистът е блъснат, след като не е пропуснал движещия се по път с предимство автомобил

На 24.08., около 14:40 ч. на кръстовището на ул. „Солун“ с ул. „Струга“, посока бул. „Родина“ в гр. Русе 39-годишен велосипедист при напускане на път с предимство, не пропуска движещия се по него, извършващ маневра ляв завой лек автомобил марка „Дачия“ с русенски регистрационен номер, управляван от 67-годишен водач при което се сблъскват.

В следствие на удара велосипедистът пада върху пътното платно. Откаран е за преглед в УМБАЛ „Канев“ от екип на ЦСМП. Настанен е за наблюдение в „Неврохирургия“ без опастност за живота. Алкохолната проба на водача е отрицателна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    Не били компютри а компоти
    Кръстовището на ул. „Солун“ с ул. „Струга“, както и самият бул. Родина не се намират в квартал Родина. Кръстовището е в Ялта, а пък булевардът, да кажем, че е във Възраждане.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари