Кола блъсна мъж в село Леска

0
На видеото се вижда как 57-годишният мъж се е запътил към магазин в селото
На видеото се вижда как 57-годишният мъж се е запътил към магазин в селото

На видеото се вижда как 57-годишният мъж се е запътил към магазин в селото

За да стигне до него той трябва да пресече републиканския път, който минава изцяло през селото. Инцидентът се случва на 07.02.2024 г. в с. Леска, община Мадан, пише СмолянБГвести.

Според полицията лек автомобил "Тойота РАВ-4", управляван от 58-годишен смолянчанин, блъска неправилно пресичащ пътното платно 57-годишен местен жител. Пострадалият пешеходец е с натъртване и охлузни рани по тялото. Транспортиран е в МБАЛ град Смолян, а след прегледа е освободен за домашно лечение. Пробите за алкохол на водача и пешеходеца са отрицателни.

Според хората от селото обаче проблемът с трафика там е много сериозен. Вече са започнали да събират подписка с искане да бъдат поставени на мястото на удара пешеходна пътека или "легнали полицаи".

"Има постоянно движение на пешеходци поради намиращата се в близост детска площадка. Но за съжаление нас тука са ни отписали, а Вие сте ни надеждата!!!", са ни написали в писмо още жители на селото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Ама
    Тоя има ли още книжка .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари