Кой задава дневния ред в клета майка България?

0
И какъв беше днешния ден за българската демокрация?
И какъв беше днешния ден за българската демокрация? Снимка: Ладислав Цветков, bTV

Публикация на Нона Велинова в социалната мрежа относно протеста срещу номинирането на Иван Гешев за главен прокурор разбуни страстите.

Хората разпалено защитаваха тезите си във връзка с това кой е протестирал, какво е целял, легитимен ли е протестът и кои медии на кого интересите обслужват.

Ето постът на Велинова без редакторска намеса:

"Днес беше един отвратителен ден за българската демокрация!

Наблюдавахме креслив и истеричен протест и контрапротест на децата и внуците на болшевишката живкова номенклатура.

Христо Иванов, в чиито вени тече гъста бекапейска кръв, се събуди от сън и поведе симпатизантите си на протест срещу Гешев, без въобще да си направи труда да уведоми Столична община и да иска разрешение.

Недялко ПИК, също номенклатурен лигльо, реши да засвидетелства сервилността си към властимащите и задължи своите служители да отидат на контрапротест и да дразнят събратята си по партийна закваска. И той, разбира се, не е поискал разрешение.

В резултат видяхме сблъсък, достоен за учебник по психиатрия.

И за да стане картинката още по-болшевишко кална, Недялковите служители продъниха небесата с воплите си, че ги нападали, ритали, скубали, замеряли с монети. Десните другари пък изреваха, че полицаите им искали документите за проверка. Че как да ни ги искат, като в дадения случай застрашиха обществения ред? Те, какво, очаквали са да ги черпят с шоколадови бонбони ли?!

Клета майко, Българийо, с какво заслужи такива хора да ти задават дневния ред на обществото?"

А ето и част от двуполюсните коментари под публикацията:

"Н. Велинова, първо твърденията Ви са грешни, палитрата на протестиращите беше твърде богата. Да, имаше и такива, за които вие споменахте, но те не са на власт, а една т.н. журналистка на медиите на Пеевски заедно с някаква лелка бяха донесли транспаранти, с които искаха оставка на г-н Л. Панов и слагаха етикет на протестиращите, че били хора на Прокопиев. А на протеста повечето присъстващи бяха обикновени хора без да са привърженици на която и да е партия, но силно възмутени от подигравката на управляващите да ни пробутват :откровена мутра и мафиот за прокурор."

"Някои хора сърбахме попарата на Христо Иванов и партия "Да, България" . Там нищо не е случайно и винаги си има цел."

"Аз бях на протеста! И бях, защото не желая хора като Гешев да стават Главни прокурори!! Който и да организира протест срещу Гешев - ще отида пак!!"

"Не се иска разрешение, защото режимът е УВЕДОМИТЕЛЕН! И най-вече Конституцията на РБ легитимира подобни прояви!"

"Е, как Христо Иванов задава дневния ред? Не са ли ГЕРБ, патриотите? Нали те са управляващи? Христо Иванов е извън парламента даже..."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари