Кой ще е новият председател на парламента?

1
Ден преди първото заседание на 46-ото Народно събрание, парламентарните групи обсъждат как точно ще бъдат разпределени местата в пленарната зала и кой ще бъде номиниран за председател
Ден преди първото заседание на 46-ото Народно събрание, парламентарните групи обсъждат как точно ще бъдат разпределени местата в пленарната зала и кой ще бъде номиниран за председател Снимка: БГНЕС

Ден преди първото заседание на 46-ото Народно събрание, парламентарните групи обсъждат как точно ще бъдат разпределени местата в пленарната зала и кой ще бъде номиниран за председател на парламента, предава БСТВ.

От вчера текат и консултации за номинациите за председател на парламента. Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов коментира, че към момента ПГ няма своя кандидатура за поста.

От "Има такъв народ" засега мълчат по въпроса, но се очаква отново да издигнат Ива Митева, която оглавяваше и 45-ото Народно събрание.

От ГЕРБ, която е с втората по численост група в НС, ще предложат Росица Кирова за зам.-председател на НС. От БСП са лаконични, че не трябва да се предизвестяват нещата.

Дали Кристиян Вигенин и този път ще е предложението им за зам.-председател на парламента, все още не е ясно.

От "Изправи се! Мутри вън!" обявиха, че ще номинират за зам.-шеф на парламента Татяна Дончева, която изпълняваше същата функция и в предното НС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари