Избират председател на парламента след Великден

0
Първото заседание ще продължи след Великден, в сряда, 19 април, от 10:00 часа
Първото заседание ще продължи след Великден, в сряда, 19 април, от 10:00 часа Снимка: Народно събрание

Първото заседание ще продължи след Великден, в сряда, 19 април, от 10:00 часа

Депутатите подновиха заседанието си, което вчера беше прекъснато, след като не успяха да изберат председател на 49-то Народно събрание (НС), предаде БТА.

"Продължаваме заседанието от вчера", заяви водещият Вежди Рашидов. И попита дали има и други номинации за председател на парламента. След като такива не бяха издигнати, Рашидов съобщи, че ще продължат заседанието след Великден, в сряда, 19 април, от 10:00 часа. "При тази патова ситуация няма какво друго да направим", каза той.

Очаква се днес да има нова среща между представители на парламентарните групи на ГЕРБ-СДС и "Продължаваме промяната - Демократична България“, на която да бъде излъчена контактна група между двете политически сили. Нейната задача ще е да определи важните законодателни приоритети.

Вчера, след първата им среща, Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС анонсира, че ще бъдат инициирани работни групи в търсене на консенсус между всички парламентарни политически сили за приоритетните законодателни инициативи в новото НС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Отиде та се не виде до...
    И като се има в предвид че и тогава пак са празници,значи някъде след 10.01.2024 г.евентуално. Това показва колко са загрижени сладурите от НС за своите граждани и държава,но има и тънка уловка на принципа винаги с Германия и никога срещу Русия.Да ама сега има едни дето викат с Америка сме край Германия ама как да викаме стещу Русия като сме се одупили на краварите,а те само чакат да имаме редовно правителство.Ами сега? Не напразно от ЕВРОПА ни питаха някога:Вие с ЦРУ ли сте или със ЕС ? Във връзка със едни тихи полети без респондери,кацащи тук и там и молба за съдействие от САЩ да приемем затворници от Афганистан и Ирак във връзка със едно славно българско антитерористично минало в качеството на част от един алианс който не беше под егидата или изпратен с резолюция на ООН някъде на изток и север от Сирия и Йордания.А сега да ги видим мамините не се сърди човечета,на къде? Ни в Европа,ни в Русия,ни запад,ни на юг.Май на югоизток от нас.😆😆😁😁😆😃😃 South of Heaven in Afrika,maby..... слава,слава на А...ли на ,У....на Р.....на Г....или ЕС.....на кое ще викат посерковците от селата напъплили народното събрание,мамини,татьови,братови,лелините и т.н. и на колегата бившият....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари