Когато от едната страна има пич, а от другата - кръгъл глупак, краят е предизвестен

4
Елена Гунчева коментира реакцията на Арнаудова и Борисов след твърденията на Божков, че са го рекетирали
Елена Гунчева коментира реакцията на Арнаудова и Борисов след твърденията на Божков, че са го рекетирали

Публикуваме коментар на Елена Гунчева относно днешните изявления на Бойко Борисов по повод инспектирането му на третата линия на метрото в София:

"Онуй тази сутрин се оля тотално. Той /ББ/, правел фантастични неща, подземен град /метрото/ бил построил, трябвало да се справи с подземни реки /!!!/. Той не бил пращал СевдитУ при Божков, ама вероятно Божков я е харесвал. Тук предлагам Божков да го съди за обида, защото дори за незапознати с личния му живот става ясно, че няма как да си припада от любов по тъпа офсъ.

И отново Онуй напомни, че Божков има 15 обвинения. Явно и той като Гешев не е чел Конституцията, че всеки е невинен до доказване на противното с влязла в сила присъда. Та по този повод влязла ли е в сила една присъда в Чехия, и излежана ли е в затвора в Панкрац?!? Така че да обобщя – имаме 15 обвинения от придворната прокуратура на мафията срещу излежана присъда на доказан престъпник. Някой нещо да каже!?!

Тъпото си е тъпо. Имаше един милион по-добри начина да отговорят на удара. Те избраха най-тъпия. Толкова за пиар капацитета на СевдитУ. Разбра се, че освен тъпа офсъ, не е никакъв професионалист. Единствено сред нашите журналиститутки и мисирки хващат пиарските й жонгльорства и циркове.

И какво ще прави Онуй, ако се окаже, че все пак я е пращал? Да не започне да твърди, че Божков го е изнудвал, ако не му праща всеки месец СевдитУ, в която е влюбен, ще спре да си плаща данъците!?!

Когато от едната страна има пич, а от другата – кръгъл глупак, краят е предизвестен…."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари