Когато нямаш топки...

4
Дребните душици се крият и пращат полицията да бие народа им
Дребните душици се крият и пращат полицията да бие народа им

Няма нищо по-жалко и гнусно от мъж, който се държи като женски някакъв орган.

Правилото е, че колкото по-малоценен, комплексиран и умствено недостатъчен е един мъж, толкова повече се опитва да се прави на „мачо“. Стойки, чупки, глас и държание като на мутра….величави приказки кого познава и колко пари и имоти има…колко е важен….А, БЕ ПИЧ, АКО БЕШЕ ВАЖЕН, ХОРАТА ЩЯХА ДА ГОВОРЯТ ЗА ТЕБ! А НЕ САМ ДА СЕ ХВАЛИШ!

И едно уточнение – правят се на мутри, но истинските мафиоти и „мутри“ не се държат така. Те излъчват авторитет, воля и интелект, защото там, в подземното царство, не се прощава на глупаците!

Но някои само са паркирали колите и са носили папките на мафията. И НИЩО НЕ СА НАУЧИЛИ ЗА ЧЕСТ, ЗА ДАДЕНА ДУМА И ЗА ЕЛЕМЕНТАРНО УВАЖЕНИЕ!

И един ден, тези самоповярвали си дребни душици, се добират до властта! Но постът НЕ ПРАВИ ХАРАКТЕР И АВТОРИТЕТ! ОЩЕ ПО-ЗЛЕ, ТАМ БОКЛУКЪТ СЕ ВИЖДА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ И МИРИШЕ МНОГО ПО-ОТВРАТИТЕЛНО!

Помним „великият мачо“ Боку-Слънцето в амплоато му на начинаеща мутра и по съвместителство главен секретар на МВР. Черни кожени шлифери, пистолет на кръста….смях…най вече в началниците му от мафията, ама ….да си поиграе момчето, неизживяно детство…..Само че момчето от дребно комплексарче се превърна в палячото на Европа и света. Със същите чупки от долнопробен мафиотски филм….

Но със страхливо кучешко сърце! Което се разхлопва при всеки протест и нападки и го кара да се крие под масата!

Защото дребните душици обичат да си играят на герои, но нямат мъжеството и смелостта на истинските мъже, които дори да са сгрешили, имат честността да застанат пред враговете си и да се бият. А не като женски….органи да се крият и да пращат полицията да бие народа им, ЗАЩОТО ТЕ СА ОПЛЕСКАЛИ НЕЩАТА, И ГИ Е СТРАХ ДА ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ! И ДА СЕ ПОКАЖАТ!

Много мразя мъже, които не са мъже! А когато са политици, освен презрение и подритване, не заслужават нищо друго….И колкото по-скоро се махнат от мястото, където са попаднали по случайност, толкова вредите ще са по-малки и излагацията няма да засегне и България!

Автор: Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари