Когато Борисов управлява, профилът на България става доста грозноват!

0
Изказването на Миков по повод изявлението на Борисов, че той "променя профила на България" въз основа на решенията, които взима
Изказването на Миков по повод изявлението на Борисов, че той "променя профила на България" въз основа на решенията, които взима Снимка: Булфото

„Вижда се, че профилът, когато той (Бойко Борисов – бел.ред.) управлява, става доста грозноват. Затова ние ще се борим България да не се променя в тази посока, по която я тласка дясното правителство на Борисов“.

Това заяви лидерът на БСП Михаил Миков по повод изявлението на Борисов, че той "променя профила на България" въз основа на решенията, които взима. 

"Първо, трябва да има политика. Аз се опитах в неделния инструктаж в НДК да извадя политическите послания. Освен посланието внимавайте с корупцията, нищо друго не можах да извадя“, изтъкна Миков, цитиран от БГНЕС. 

Политическият лидер се спря и на очакванията на министър-председателя, че от добива на природен газ и петрол в Черно море страната ни ще получи 6 милиарда долара: „Чувал съм за доста чудеса, които могат да се случат, но не е добре, когато един премиер се държи като магьосник, защото има риск публиката да се изнерви и да започне да го замеря с развалени яйца“, подчерта той.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари