Когато 1 лев = 8 турски лири и 33 куруша...

11
Това не са турски гастарбайтери, а български граждани, които се прибират по родните места след поредния пазарен ден в Одрин
Това не са турски гастарбайтери, а български граждани, които се прибират по родните места след поредния пазарен ден в Одрин Снимка: 24rodopi.com

Това не са турски гастарбайтери на ГКПП „Капъкуле“ в сезона на германските отпуски, а български граждани, които се прибират по родните места след поредния пазарен ден в Одрин (Edirne)

Констатацията е на местните медии, които отбелязват, че такава е ситуацията до късно в петък, събота и неделя, но вече и в останалите дни. Защото 1 лев = 8 турски лири и 33 куруша, пише 24rodopi.com

Заради този курс за цели области в България Одрин се превърна в „любимия комшия“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    QCHECK
    Не си мислим, че сме добре при тази ситуация. Ама не сме. 'Щото българина явно го бива да пазарува, не да произвежда. По-умен народ ще излязат от нас турците.
  • 5
    1
    Алъш-вериш да става ...
    Айде, како! Айде, Бако! ... На битако!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари