Кога МВР ще се предприеме мерки и срещу моторите в Русе

5
Моторите създават шум, който е не по-малък от този на колите
Моторите създават шум, който е не по-малък от този на колите

Моторите създават шум, който е не по-малък от този на колите

Жители на Русе сигнализираха до Dunavmost за шумов проблем, причинен от мотори. Според тях, моторите създават шум, който е не по-малък от този на колите, особено когато форсират двигателите си и ползват светофарите за стартова линия.

"В топлите летни дни е невъзможно да си починеш в собствения си дом", казва Николинка Димитрова, която живее в близост до светофара на Олимп и бул. Липник. "Всеки път, когато светофарът светне зелено, моторите започват да "ревaт" и да се състезават. Това е непоносимо."

Димитриева не е единствената, която се оплаква от шума на моторите. Други жители на Русе съобщават, че проблемът е широко разпространен и се наблюдава по всички по-големи улици с по-дълъг прав участък.

"Вярно, сега е края на сезона за ползване на мотори", казва Димитър Иванов, който живее в центъра на града. "Но през лятото е невъзможно да се насладиш на спокойствието на собствения си дом. Заради удоволствието на няколко моториста потърпевши са стотици нормални граждани."

Надяваме се, че властите ще предприемат мерки за справяне с този проблем и че жителите на Русе ще могат да се наслаждават на спокойствието на собствения си дом, без да бъдат притеснявани от шума на моторите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    14
    Шумов терор!
    Искрено пожелавам на всички донорчета на 2 и на 4 колела възможно най-рано да подпомогнат истинските хора, които се нуждаят от органите им! Защото тези нищожества без капка мозък в главите си по цял ден и цяла нощ си изрязват изкорубените бракми и си избиват комплексите на гърба на обикновения трудов гражданин! А същото пожелавам и на тези, които си чоплят носовете и с бездействията си ги толерират! АМИН!!!
  • 6
    13
    mischi
    Закони има, полицията трябва да си гледа работата, и да е навън, по улиците, за да поддържа реда, както е тук, в Австрия, където живея. Затова и плащате, за да се чъвствате сигурни извън и в дома си по всяко време на денонощието.
  • 3
    12
    до 11
    Я прочети по-внимателно какво съм ти написал, бе идиот! Баси загубеняка! Те на такива като теб им викат функционални идиоти - чете колкото може, ама не разбира смисъла.
  • -4
    11
    към 9-ти
    Къде е виждал тоя,чул нещо.Освен ако е гледал тук състезание и да види как ги свалят и после вдигат.
  • 12
    10
    Baro
    В Чародейка север има едно псевдо семейство , което се придвижва с колелета с монтирани на тях двигатели с изкорубени ауспуси. Гледаш го движи се с 20 км/ч , а същевременно шумът, който се вдига е все едно го е напънал с 200 км/ч. А псевдо семейство идва от там, че мъжете в семейството са сутеньори на собствените си жени. Това , ако е присъщо за нормални хора ... 303 блок
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари