Княгиня Калина се тъпчела с кисело мляко, защото не била яла

0
Според свидетел на катастрофата, на княгинята са занесени между 6 и 8 кофички кисело мляко
Според свидетел на катастрофата, на княгинята са занесени между 6 и 8 кофички кисело мляко Видео: NOVA

Според свидетел на катастрофата, на княгинята са занесени между 6 и 8 кофички кисело мляко

Величка Петрова, служител в ДворецЦарска Бистрица”, коментира думите на наемателя на хотела в Боровец, на чийто паркинг стана инцидентът с Калина Сакскобургготска. В ефира на „Здравей, България” по NOVA той разказа, че на княгинята са носени кисели млека - между 6 и 8 кофички.

„Представяте ли си кой би изял 6-8 кисели млека. Особено тя, която е 40-50 килограма”, посочи служителката в „Царска Бистрица”. И добави: „Занесох едно мляко, защото не беше яла”, допълни Петрова, като уточни, че за първи път чува, че по този начин може да се промени резултат от проба за алкохол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    6
    хаха
    с кисело мляко се тъпчат пияните с надежда да изтрезнеят, като бяхме пишлемета на един купон един се беше напил и за да не го разбере баща му яде кисело мляко до посиране
  • -1
    5
    Прост народ, слаба държава!
    Редактор: Слави Неделчев, да се вземеш в ръце и да си туриш някаква титла и ти - например: Шака Зулу
  • 13
    4
    Галюн таймс
    Освен,ако не се е променило нещо през последните часове и да съм пропуснал то България е РЕПУБЛИКА...това нещо си има име и фамилия...нарушила е закона и са я хванали...млека,кучета и всякакви глупости са лакърдии...законът е,за всички...и да се разбере с царица Костадинка,кой цар,кой княз... ;-)
  • 9
    3
    хм
    Пробата е за наличие на АЛКОХОЛ, а не колко кофички кисело мляко е яла....Пред закона, всички са РАВНИ...другото е пълни глупости..
  • 14
    2
    Пфууууу! Гняс!
    Да йбъ таз' царска дъщеря, да йбъ тоз' пиян миндил! Най-голямото постижение в целия ѝ скапан царски живот е да изсере 11-ият внук с изконното „българското“ име Симеон–Хасан ... Муньос!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари