Симеон Сакскобургготски: От доста малко стана нещо огромно

0
Дъщерята на бившия премиер причини инцидент на Боровец
Дъщерята на бившия премиер причини инцидент на Боровец

Дъщерята на бившия премиер причини инцидент на Боровец

Симеон Сакскобургготски с първи коментар, след като неговата дъщеря - княгиня Калина, причини катастрофа на Боровец. "От доста малко стана нещо огромно", посочи бившият премиер, цитиран от NOVA.

Припомняме, че при маневра по време на излизане от паркинг, колата ѝ се удари в бариера. По-късно княгиня Калина отказа да даде кръвна проба за алкохол, след като първоначално стана ясно, че е шофирала с 1,5 промила. Беше ѝ повдигнато обвинение за шофиране в нетрезво състояние.

Наемателят на хотела, на чийто паркинг стана инцидентът, коментира, че княгинята е била във видимо неадекватно състояние, не е знаела името и ЕГН-то си. Той посочи още, че е станал свидетел на опит за манипулиране на резултата от дрегера – служителка на „Царска Бистрица” носила на Калина 6-8 кисели млека.

Служителката на „Царска Бистрица” Величка Петрова не отрече да е занесла кисело мляко след инцидента. Но уточни - не било толкова много. „Едно мляко - да, защото беше гладна. Представяте ли си кой би изял 6-8 кисели млека”, допълни жената, като уточни, че за първи път чува, че по този начин може да се промени резултат от проба за алкохол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Дядо му на тоя Симеон II,
    Фердинанд, шокирал двора с флиртове и гей афери.... https://retro.bg/lichnosti/ferdinand-shokiral-dvora-s-strongflirtove-strongi-gey-aferi_10588.html
  • 5
    4
    Мунчо
    Жалка история, а най-жалък е кандидат-царя.
  • 12
    3

    Гледай си ротативките в Мароко!!!!
  • 9
    2
    А, не е малко!
    Крадлив деди, никак не е малко! Ама никак! Аз ако си купя кола второ употреба ще спестявам 10 години! Ще ми я вземат на секундата. Ама ти го знаеш това, преди да се появиш и да окрадеш половината България! Какво ми каза ??? Ти си цар, а аз плебей, а ? Обичайно народа като не живее добре си скъсява царете с по една глава височина, че и пияндурските им дъщери! Какъв цар си ми ти на мен, потомък на легендарен педраст!!! Един крадлив дундьо.
  • 21
    1
    Русенец
    Капка българска кръв няма във вените на тази фамилия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари