Служителка в "Царска Бистрица: Княгиня Калина съжалява, и тя е човек

1
Все още няма официален коментар от Калина Сакскогурбоготска
Все още няма официален коментар от Калина Сакскогурбоготска Снимка: стоп кадър / Bulgaria Оn Air

Все още няма официален коментар от Калина Сакскогурбоготска

След инцидента в курорта Боровец дъщерята на Симеон Сакскогурбоготски - княгиня Калина, е била задържана, а тази сутрин освободена от районното полицейско управление в Самоков. Причината - положителна проба за алкохол, взета на мястото, на което колата ѝ се е ударила в бариерата на паркинг.

Княгиня Калина е доведена в полицейското управление в Самоков, където беше задържана за24 часа, след тест с дрегер. Пробите са се оказали положителни с над 1,2 промила.

Пред медиите проговори жената, която по това време е придружавала княгиня Калина, предава Bulgaria On Air.

"Влязохме в паркинг, който е към хотела, вероятно частна собственост, вероятно не трябваше там да се паркира. След което стана леко блъскане на колата към бариерата. Афектиран беше господинът, който е на бариерата – със сила дръпна вратата на колата, извади ключа. Вероятно при вземането на ключа около волана леко са я наранили. Не мога да ви кажа за алкохола. Аз я придружавам княгиня Калина до Боровец, до Самоков, нали разбирате, че аз не съм на тяхната маса. Не мога да ви кажа какво ядат, какво пият. Бърза помощ дойдоха, установиха, че няма нищо сериозно. Беше разтревожена, неспокойна, притеснена. И тя е човек като всички нас", разказа жената.

Все още няма официален коментар от княгиня Калина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    Rtyuio
    KOE E НОРМАЛНО????Да се напие като човек?????Така ли???Ами,ако беше блъснала твоето внуче например!Тогава друга песен щеше да пееш.Била човек!!!!Жалки мижутерки!!!!Тя не съжалява!!!!Отказва кръвна проба!!!Ами,нищо и тя е човек!!!!!Безобразие!!!!!
  • 9
    2
    реалист
    Пред закона всички са РАВНИ....няма кралица, няма принцеса....
  • 12
    1
    Реалист
    Прави ли ви впечатление как всеки по-известен като сгафи с алкохол или дрога зад волана и се изреждат всичките му колеги да го оправдават и то от трибуната на националния ефир. Същото беше и с Белослава - тогава всички известни актьори и певци като под диктовка се изредиха в профила ѝ да я защитават, как на всеки се случвало и, едва ли не, било нормално. Такава показност поощрява подобни случаи и определено действа крайно невъзпитателно на всички останали - че щом за известните може, значи и на нас нищо няма да ни кажат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари