Симеон Сакскобургготски: От нещо малко стана нещо огромно

1
Всеки е еднакъв пред закона, коментира Симеон Сакскобургготски катастрофата на дъщеря си княгиня Калина
Всеки е еднакъв пред закона, коментира Симеон Сакскобургготски катастрофата на дъщеря си княгиня Калина Снимка: Facebook

Всеки е еднакъв пред закона, коментира Симеон Сакскобургготски катастрофата на дъщеря си княгиня Калина

От нещо малко стана нещо огромно. Най-накрая живеем в правова държава. Всеки е еднакъв пред закона. Това е много важно. Като родител винаги боли. Така Симеон Сакскобургготски коментира катастрофата на дъщеря си княгиня Калина след Панихида, която се отслужва в Рилския манастир за кончината на Цар Борис III, предаде Агенция Фокус.

Дъщерята на Симеон Сакскобургготски катастрофира в Боровец. При направения тест с дрегер е отчетено, че кара с над 1,2 промила алкохол в кръвта. Тя обаче е отказала да даде кръвна проба за наличие на алкохол.

"Понякога наистина си губим времето със съвсем безинтересни неща, а бихме могли да съсредоточим енергиите в по-конкретните цели. В България има голяма доза агресия, която е съвършено ненужна. С Диалог, добри намерения и желание може да се постигне далеч повече", коментира Симеон Сакскобургготски

Попитан дали вижда грешки в сегашното управление Симеон Сакскобургготски беше категоричен: "Познавате ме добре, аз не давам оценки. Поцелавам им успех и работа, която да допринесе за спокойствието на всички."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Дедо....
    - Дедо,мисля че си прав ! -Друго кажи на широките маси,кой управлява България ? -Ти знаеш ,кажи !!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари