Книгата "Хората на Путин" ще бъде представена в Русе от Георги Лозанов

0
Модератор ще бъде журналистът Асен Григоров
Модератор ще бъде журналистът Асен Григоров Снимка: Паралел 43

Модератор ще бъде журналистът Асен Григоров

България е третата държава в света, а Русе - третият град в България, в който ще бъде представено уникалното изследване на Катрин Белтън за етажите на властта в Кремъл - „Хората на Путин“. В продължение на години авторката - дългогодишен кореспондент на Financial Times в Москва - провежда хиляди срещи и стотици интервюта с приближени руски олигарси, хора от службите и висшата администрация на руския президент., съобщава Арена Медиа.

Изданието ще бъде представено в Русе на 20 октомври 2022 година от 18:00 часа в хотел „Дунав Плаза“ (площад „Свобода“, Русе). В събитието ще участват професор Тодор Тагарев, доцент Георги Лозанов и създателят на поредицата „Власт и отговорност“ - Свилен Спасов. Модератор ще бъде журналистът Асен Григоров.

Този исторически труд дава ясен и задълбочен образ на схемата за издигане и управление на Владимир Путин. Откровените разкази на милиардери, като Роман Абрамович, Пьотр Авен, Михаил Фридман, Игор Сечин и на офицери от партньорски служби показват механизма за проникване в западните държави и прикриването на милиарди, източени от върхушката в Русия. Книгата разкрива факти за тясната връзка между службите, олигарсите и престъпния свят, които дават възможност на Путин да се превърне в заплаха за всички свои опоненти в Русия, а след това – и за целия свят.

Книгата „Хората на Путин“ носи на Катрин Белтън наградата за защита на човешките права на името на Сергей Магнитски през миналата година.

Автентичният разказ за властелина на Кремъл предизвика остра реакция у някои от най-богатите представители на руската олигархия, но това още повече увеличи интереса на публиката към 7-годишния труд на автора. Първият тираж на книгата на българския пазар е почти изчерпан и вече е подготвен втори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Anonymous 2
    Western too...
  • 2
    4
    Anonymous
    Russian propaganda seems very successful in Bulgaria
  • -1
    3
    Бу
    Видяхме запада колко е прекрасен. Колко е миролюбив. Най-вече колко е справедлив. И никак, ама никак не е зъл и алчен. Да не си помислите такова нещо, въй. Иначе най-демократично ще ви цензурират, глобят или хвърлят в затвор. Прогрес и красота - това е да ти ограбят държавата, да ти отнемат правата, да те разболеят, да ти сменят пола, да ти вземат децата. Идилия.
  • 3
    2
    ljhyghk
    реклама на рекламата на пропагандата (жена , Лондон) , по-добре да се чете Достоевски .
  • 0
    1
    За КОСТАДИНОВ е безплатна
    Той много обича такива книги ! Може да я разглеждат в техните клубове като помагало за тяхната Партийна учебна година.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари