Кметицата набила момиче, се изкара невинна жертва!

0
Ваня Иванова твърди, че потърпевшата й е забила юмрук в лицето
Ваня Иванова твърди, че потърпевшата й е забила юмрук в лицето Снимка: БТВ

Кметицата на село Кесарево Ваня Иванова, която беше обвинена от 18-годишно момиче, че го е набила пред очите на десетки посетители, отрече да е проявявала насилие и на свой ред се обяви за жертва, съобщи БТВ.

Океана Асенова разказа, че кметицата я ругала, удряла с юмруци и изгонила от вип зоната на градския басейн в Стражица, въпреки че момичето си било платило необходимия вход. Първоначално Иванова не пожела да застане пред камери, като дори заплаши майката на Асенова, която е кметски наместник.

Впоследствие кметицата размисли. „Няма нищо вярно от това, което те твърдят, че детето е удряно. Помолихме да стане от там. Тя скочи, почна да пищи, да обижда: „Вие кои сте, ще видите какво ще се случи с вас!“, след което се присегна и ме удари с юмрук в лицето“, каза тя.

От БСП, партията, издигнала кмета на Кесарево, обявиха, че свалят политическото си доверие от Иванова, защото е недопустимо да уронва престижа на партията по такъв начин. „Остро осъждаме подобно неприемливо поведение. Сваляме политическото доверие от нея. В БСП няма да проявяваме никаква търпимост към хора, които уронват авторитета на партията и злоупотребяват с постовете, които заемат“, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова.

По жалба на момичето тече прокурорска проверка. Кметицата пък се доверила на полицията, която сваля показанията на свидетели. И двете страни разчитат на правосъдие.

Източник: Бтв
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари