Кметът на село Рилци се извини, че е прегазил котка

2
Веднага след пътния инцидент Крум Крумов е повикал полиция
Веднага след пътния инцидент Крум Крумов е повикал полиция Снимка: Личен архив

Веднага след пътния инцидент Крум Крумов е повикал полиция

Кметът на благоевградското село Рилци Крум Крумов е прегазил котка, изкочила внезапно на пътя, но след това е извикал полиция. Крумов се извини за инцидента с пост в социалните мрежи:

"Уведомявам Ви, че днес докато управлявах личния си автомобил по улицата "Илинден" в селото при внезапно изскочило животно на пътя, причиних пътен инцидент. За мое огромно съжаление прегазих котката. Непосредствено след инцидента съм сигнализирал органите на МВР. Предприети са всички необходими действия по ЗДВП, снети са ми обяснения, тестван съм за употреба на алкохол и наркотични вещества.

Винаги съм приемал себе си за сериозен и отговорен човек и поради тази причина съм поел цялата отговорност за случилото се", написа Крумов.

Допълва, че бдителни жители, "със силно изразено чувство за справедливост" за по-малко от 8 минути са реагирали в интернет пространството.

"Дълбоко и искрено съжалявам за случилото се, за съжаление никой не е застрахован", допълва младият управник и цитира Светото писание от Матей "Не съдете, за да не бъдете съдени".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    123
    За пръв път чувам за такава постъпка. Поклон пред този мъж за съвеста му. Сега ако видя някой да прегазва котка, веднага викам полиция, давам номера на автомобила и давам показания веднага срещу шофьора. Да го тестват за алкохол, дрога, проверка на всички документи, всичко по реда и да започват да се съобразяват, че ако убият живо същество на пътя ще има последици от пълен контрол за водача.
  • 3
    2
    daskal
    Еййй, голяма загриженст за животните!! пффф! А за хората - пак никаква милост, а?!
  • 8
    1
    ники
    Стига глупости ,ако опитвайки се да избегне шибаната котка ,ako беше катастрофирал или блъснал някой тогава какво ли щяха да кажат и напишат шибаните природозащитници няма такива боклуци като тях да бяха се погрижили така за пенсионерите или бездомните тогава щях шапка да им сваля
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари