Кметът на Оряхово си намери майстора

2

Страшилището за шофьорите във Враца отнесе джипа на кмета на Оряхово Росен Добрев, сигнализира читател на агенция BulNews.

Врачанинът похвали служителите на общинското предприятие „Паркинги и гаражи“, които вдигнали с паяка служебното возило на Добрев, който бил паркирал като румънец на забранено място. 

Евала на хората с паяка, които явно не гледат коя кола на кой е. Важното е законите да са еднакви за всички, та дори и да са кметове на ГЕРБ и да се мислят за богопомазани. Беше доста учуден, като видя, че паякът е посмял да му вдигне колата“, сподели очевидецът на маневрата.

От снимките се вижда, че вместо да спре на Синята зона на площад „Св. Софроний Врачански“, където има достатъчно места, самозабравилият се управник е предпочел да спести 2 лв., нагло затапил движението по ул. „Александър Стамболийски“ и паркирал там, въпреки поставения пътен знак, който забранява това.

Добрев високомерно зарязал служебния си джип „Субару“ и е отишъл на среща с областния управител Малина Николова. 

Действията му са повече от нагли, но този път кметът на Оряхово си намери майстора. Интересно е дали е платил 50-те лева, за да вземе колата от наказателния паркинг, от джоба си“, пита възмутеният мъж. 

Източник: BulNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари