Кметът моли русенци да подпомогнат ФК “Дунав”

2
ФК “Дунав” е в тежко състояние и се нуждае от помощта на цялото ни общество
ФК “Дунав” е в тежко състояние и се нуждае от помощта на цялото ни общество

Апел към русенци да подпомогнат ФК “Дунав” отправи кметът на общината Пенчо Милков.

В нарочно видеообръщение, разпространено в социалните мрежи, градоначалникът се обръща към русенската общност с молба да подпомогнат футболен клуб “Дунав”, който е в много тежко финансово състояние.

“ФК “Дунав” се състезава в “А” професионална футболна група, но е в тежко състояние и се нуждае от помощта на цялото ни общество. Общината подпомага спортните клубове на своя територия, както и футболните клубове, но имаме един, който е в “А” група, но е в трудно положение.

Аз като кмет се заемем с това Общината да помогне на футболния клуб не по-малко, отколкото е правила през годиинте назад, но се нуждаем от помощта на всеки един гражданин и фирмите, за да подкрепим клуба със средства.

Това можем да направим по банковата сметка, която е на сайта на футболния клуб. В момента средствата са необходими, за да може той да се състезава в “А” професионална футболна група, което ни отива на нас като град, като общество – Русе, северната столица на България”, казва в изявлението си към русенци кметът.

IBAN: BG88FINV91501017316209

BIC: FINVBGSF

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

ТИТУЛЯР: ПФК ДУНАВ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари