Пенчо Милков изиска незабавни проверки заради за неприятните миризми в Русе

0
Кметът на Русе е сезирал РИОСВ
Кметът на Русе е сезирал РИОСВ

Кметът на Русе е сезирал РИОСВ

Кметът Пенчо Милков изиска незабавни проверки за установяване източника на неприятни миризми, за които русенци сигнализират през последния ден.

Тъй като съмненията са, че техни причинители са промишлени предприятия, по компетентност бе сезирана РИОСВ, като Община Русе е в готовност да окаже нужното съдействие с човешки и материални ресурси при обходите.

„В случай, че инспекцията е извършила вече действия съгласно своите правомощия, моля да получа информация за резултатите от проверката и наличието на данни за замърсяване, като считам, че информацията и за проверките и изводите на РИОСВ - Русе трябва да се изнесат пред русенци“, пише още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    23
    Състудент
    Не можах да повярвам, като разбрах, че Боряна е пристанала на внук на комунистически УБИЕЦ на ЧОВЕЦИ в покрайнините на Щръклево. Такива изроди, заслужават само ПРЕЗРЕНИЕ. Дори и в БЕНГАЗИ да си роден, роден си с лоша карма да бъдеш цял живот ИЗРОД, и внук на комунистичеки убиец на Хора и Човеци покрай Щръклево.
  • 3
    22
    Прост въпрос към...
    Наследниците ти, колкото и да са те, гордеят ли се с теб, като НЯКАКЪВ, който е бил на ръководна длъжност в градо на шейсетте корабль, бляд? Срамът от тебе в Очилищата им не мое го избегнеш. Хвърлено семе, и от пода събрано е наследник, арабино скъп.
  • 6
    21
    Пенчо да чете
    След всичките коментари по-долу, явно Хората и Човеците много ОБИЧАТ кмета на града си. Дали и роднините на кмета, си го ОБИЧАТ толкова много? След позора с развода - едва ли. Спряха снимките във Фацебука с пишлеметата, и бяха заместени с кучета, котки и чайки. Все още очакваме снимка с новата съпруга, бъдеща кандидат кметица.
  • 12
    20
    Дидо
    Всяка година по това време, когато се обръщат ветровете започва да мирише в Русе, кретена Пенчо сега се сетил да си прави кампанийка.
  • 10
    19
    Много интересно
    Колко ли много се срамуват малкото му близки и кръвни, от глупавите дейности на този Недораслякъ? Рапорт ИЗИСКАН.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари