Кметът на Русе: Всичко в града ни се предаде и протече

11
Пенчо Милков: Ремонтираме покрива на Пленарна зала в Общината
Пенчо Милков: Ремонтираме покрива на Пленарна зала в Общината

Пенчо Милков: Ремонтираме покрива на Пленарна зала в Общината

Обичта към града изисква системна и ежедневна грижа, а не само мега дейности с европейски средства. Стъпка по стъпка – никога не трябва да спираме да вървим напред и никога не трябва да мислим, че стъпките ни някой ще направи вместо нас – русенци. Това сподели кметът на Община Русе Пенчо Милков в социалната мрежа.

"Ремонтираме покрива на Пленарна зала в Общината. Когато протече по време на мероприятие на известен телевизионен водещ, много хора изразиха гняв, подгрявки. С две думи – станахме за смях. Въпросът е, че и този покрив, като всичко в града ни, се предаде и протече, защото десетки години не е полагана системна грижа и поддръжка. Оправяме го. Възлагаме и проектиране на цялостен капитален ремонт и на самата зала вътре – нови инсталации, озвучаване, климатизация и всичко друго необходимо. Догодина ще изпълним и самия ремонт", добави Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    23
    Славка Георгиева
    Пътчо Клисав, освен че си тъп, като името си, си и злобар. Кълнеш, като долна клюкарка. Засрами се, бе!
  • 5
    22
    Пънчо Клецков
    Пънчо, дано ремонта да е готов преди края на мандата ти, че когато се срине като ремонтите ти на улиците, да те затисне и да останеш завинаги заринат под боклуците си. За толкова години градът ни никога не е имал чак такава издънка за кмет, ако предишните са зле, то ти си зле по продължителността на ремонтите ти.
  • 14
    21
    До Рони 1
    Да попитаме колко мъдър, добър и загрижен е към семейството си нашия, та да преценим какъв може да бъде за Русе. Ама като не си е вписал в официалната Автобиография какъв му е семейния статус, как да му вярваме на такъв. Преди статус женен, сега статус НИЩО.
  • 9
    20
    До Рони
    Рони, бързо сменяй дилъра, този ти доставя явно боклуци. А ти с кои части на Менчо Пилков си се срещала? Та написа най-големия кретинизъм? Или вашите компютри на Позитано 20 само това могат да бълват
  • -13
    19
    Рони Рейганчовска
    Тук пишат хора, които даже не са се срещали на живо с нашият кмет. Ако го бяхте виждали и лично разговаряли с него щяхте да разберете колко мъдър, добър и загрижен за Русе човек е той!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари