Клементина Начева е новата „Мис Русе 2015“

2
Клементина: От малка си мечтая да стана модел и да спечеля подобна награда
Клементина: От малка си мечтая да стана модел и да спечеля подобна награда Снимка: Топ новини

17-годишната 11-класничка от ПГ по икономика и управление „Елиас КанетиКлементина Начева бе коронясана като „Мис Русе 2015“. Тя спечели в „надпревара“ с още 9 момичета на бляскава церемония в Гранд хотел „Рига“.

Конкурсът се проведе в три кръга. Във всеки от тях кандидатките дефилираха в различно облекло, като всяка се постара да демонстрира финес и елегантност. Те се представиха пред журито и специалните гости на ресторанта в хотелския комплекс с къси рокли, бански костюми и официални тоалети.

Водещ бе Афродита Георгиева от град Шумен. Специален гост бе Дивна и младата поп изпълнителка Моника Карагенова, спечелила първо място на международния конкурс „Карпатска звезда” в Брашов, Румъния, и Гран при „Северно сияние” 2013 в Русе. С изпълненията си впечатли и най-младият артист на цирк „Ориент” Дани.

В края бяха раздадени множество награди, като повече от половината участнички заслужиха специални призове от спонсорите. Втора подгласничка стана Доротея Петрова, а първа – Елвира Йорданова. Голямата награда „Мис Русе 2015“ и право да представлява града ни на конкурса „Мис Вселена България 2015“ спечели Клементина Начева.

Тя получи короната от миналогодишната й носителка Лилия Андреева.

„Много съм развълнувана и много щастлива. От малка си мечтая да стана модел и да спечеля подобна награда“, сподели новата „Мис Русе“.

Тя все още обмисля вариантите за бъдещата си реализация. Към момента смята след завършването на 12-и клас да продължи с висше образование в сферата на правото в София.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари