Кирил Петков се срещна с представители на ЕНП

0
Петков обсъдил с представители на ЕНП подозрителни кредити от ББР и съмнителни обществени поръчки
Петков обсъдил с представители на ЕНП подозрителни кредити от ББР и съмнителни обществени поръчки

Петков обсъдил с представители на ЕНП подозрителни кредити от ББР и съмнителни обществени поръчки

Премиерът Кирил Петков се среща с представителите на Европейската народна партия. Водещата сила в Брюксел изпрати своя мисия у нас след ареста на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и негови приближени.

Представителите на ЕНП пристигнаха в МС малко след 20:30 часа, като към момента разговорите продължават.

Те са тук по покана на премиера Кирил Петков, който след посещението си в Гърция ги прие в сградата на Министерски съвет, за да ги запознае с политиката на правителството по посока на нулева толерантност на корупцията и за утвърждаване върховенството на правото.

По информация на NOVA представителите на ЕНП вече са разговаряли с главния прокурор Иван Гешев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    русенец
    ПП не е политическа партия, а коалиция, сиреч сбирщайн от всякакви файтон-партии. Ако не ме лъже паметта основната партийка в коалицията беше "Волт". Както са подкарали с простотиите си Кирчо и ококорения няма да изкарат и лятото. Никога не сме имали толкова некомпетентно и подчинено на външни "въздействия" правителство. Пред тия бърборковци и Тиквата е титан!
  • -1
    1
    aha
    Кирчо ще вкарва ПП в ЕНП докато Боко и ГЕРБ са ошеметени - селски и жалки сметки. ПП няма да издаянат като партия до евро-изборите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари