Кирил Петков и Асен Василев са в САЩ

1
Не е ясна причината за пътуването на Петков и Василев точно в този момент отвъд океана
Не е ясна причината за пътуването на Петков и Василев точно в този момент отвъд океана Снимка: Facebook

Не е ясна причината за пътуването на Петков и Василев точно в този момент отвъд океана

Съпредседателите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев са в САЩ. Това става ясно от пост във фейсбук на бившия премиер за среща с българската общност във Вашингтон.

Визитата на двамата е преди старта на предизборната кампания за предсрочния вот на 2 април и в момент, в който ПП водят тежки разговори с "Демократична България" за съвместно явяване на изборите.

Не е ясна причината за пътуването на Петков и Василев точно в този момент отвъд океана.

"Една наистина приятна среща с българската общност във Вашингтон. Благодаря за позитивния разговор и готовността да работим заедно за по-добро бъдеще!", написа Петков в мрежата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Бай Чеп
    Тия двамата са толкова тъпи, че по слугинаж могат да се мерят само с бат ти Боко, като се има впредвид, че герберастите са толкова претръпнали за власт, че ако им кажат от Козяк ще забранят и руската салата и менделеевата таблица!
  • 12
    5
    Silicon Valley
    А, на тия в САЩ ще им преформатират SSD-тата, обаче още не знаели как от изпечен лъжец и гей да направят почтени хора!
  • -7
    4
    Опа...
    Явно схемата ,за която говори Гунчева от Възраждане е активна. Сега промитите мозъци от ниските нива получиха инстуктаж от рубладжиите депутати , по фейсбук групата, под тази статия да се пишат опорки и слагат минуси, на друго мислещите. Жалки руски подлоги, не сте никакви патриоти, а слуги, роби, зомбита, главните ви са само за декорация.
  • -15
    3
    До Бай Чеп
    Да защото на твойте руски подлоги инструктажа им се извършва без проблеми на наш територия от Митрофанова. Я виж Коцето Копейкин, всяка седмица има снимки , че се среща с нея, а на закуска, а на прием. Я виж ГЕРБ и Каскета , вчера изпуснаха поредната димка , за балъци, в полза на Русия, дето пак ще катастрофира в съда.
  • 19
    2
    Бай Чеп
    Кое не е ясно? Там са за инструктаж и набиване на канчетата! Избори идат и върви надпреварата кой е по-по-най долен американски ибрик и кой ще продаде България по-евтино!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари