Кирил Петков: Г-жа Митрофанова трябва да отиде на консултации в родната си страна

1
Премиерът изрази днес очакване руският посланик в София Елеонора Митрофанова да бъде върната в Москва за консултации
Премиерът изрази днес очакване руският посланик в София Елеонора Митрофанова да бъде върната в Москва за консултации

Премиерът Кирил Петков изрази днес очакване руският посланик в София Елеонора Митрофанова да бъде върната в Москва за консултации, както България направи със своя посланик в руската столица - Атанас Кръстин.

"Изгонихме 10 техни дипломати, за които имаме доста сериозна информация, че са работили шпионска дейност. Чухме агресивните думи на посланика, която, предполагам, просто от фрустрация, че не се справя с това, че България взима сериозна позиция в подкрепа на Украйна, изказа тези агресивни думи", заяви премиерът пред български журналисти в Брюксел, предаде БТА.

"Сега ще извикаме нашия посланик за консултации от Русия и се надяваме, че по дипломатически път съобщението ще е ясно, че те трябва да направят същото и г-жа Митрофанова да отиде на консултации в родната си страна", добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    до 2
    Народа не си ти и баджанаците, дето се събирате да пиете домашна ракия в гаража, не говори от името на народа.
  • -2
    3
    До русофилите
    Чудя се защо всички русофили реват за Путин, а не отидат да живеят в Русия. Там е "много хубаво". Можеш да протестираш колкото си искаш. Съвсем спокойно можеш да излезеш на Червения площад и да протестираш и никой няма да те закачи. Още по-малко да те прибере и арестува. Всички тези кадри на арестувани протестиращи са злономерено манипулирани и фалшифицирани от чуждата пропаганда. Пълна свобода на словото е в Русия. В Русия не бият е не преследват журналистите. Всички тези данни за избягали или напуснали журналисти са неверни. Там е пълна свобода. Когато някой журналист напише критична статия го награждават с орден. И то говоря за истинските журналисти, а не като някой "журналисти" и кандидат кметове на Поморие. В Русия има пълна свобода всеки да "преценя" дали да се ваксинира или не срещу КОВИД. Отново е лъжа че този мил и благ човечец Путин затвори за няколко месеца всички пенсионери над 65 години за няколко месеца във върха на пандемията. Те се разхождаха свободно и безцелно по московските и петебрургските улици и се чудеха къде да изхарчат огромните си пенсии. В Русия съвсем спокойно можеш да разхождаш ковчези пред дома на Путин или премиера им, който и да е той. Въобще няма да има никакви репресии срещу теб. Даже могат да те поканят на чаша чай и сладки приказки. Хайде русофили, ще отворим въздушен коридор за вас и ще подготвим самолет. Само да не се окаже самолетя празен, без нито един кандидат пътник
  • 1
    2
    123
    ама ти нещо пак бъркаш кирил дебиле. България не подкрепя изобщо, ама изобщо нацистка усраина. подкрепяш си я ти с твоите шебеци. Народа е на противоположно мнение. някъде , някой много известен, беше казал, че от харвард излизат най-изпечените на света мошеници. напълно прав се оказа. още малко от този и ще ми се прииска боко да се върне.
  • -2
    1
    хаха
    Г-жа митрофанова трябва да я натоварят на една лодка с две весла и пошла нахуй к родину
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари