Kiko Milano отваря два магазина в България

2
Предстои откриване в Serdica Center и в още един столичен търговски център
Предстои откриване в Serdica Center и в още един столичен търговски център Снимка: Kiko Milano

Предстои откриване в Serdica Center и в още един столичен търговски център

Италианският козметичен бранд Kiko Milano дебютира на българския пазар с два магазина.

Според информация, публикувана в гръцкото издание powergame.gr, популярната марка планира два магазина в София – в Paradise Center и Serdica Center. Компанията ще оперира на българския пазар през гръцкото подразделение на италианския бранд - Kiko Milano GR/CY.

На въпрос "Кога ще бъде отворен физически магазин в Serdica Center ?" от управата на мола казаха, че "за момента не могат да дадат такава информация", съобщава Economic.bg.

"Ние непрекъснато се разширяваме по целия свят и KIKO винаги има изненади, които пази "в ръкава си". Така че следете за всички предстоящи новини“, пишат пък от Kiko Milano.

Друга съседна държава, в която предстои италианският козметичен бранд да навлезе е Румъния. Според информация на Fais Group, групата, която управлява на франчайз Kiko Milano в Гърция, България, Румъния и Кипър - магазините в северната ни съседка предстои да бъдат открити в края на 2023 г.

Kiko Milano

Създадена и основана през 1997 г., Kiko Milano е италианска марка, която предлага линия от професионален грим и авангардни процедури за лице и тяло.

Иновация, цвят и качество са основните ценности на марката.

Kiko Milano, с мрежа от над 1000 монобрандови магазина, присъства в Италия, Германия, Франция, Португалия, Испания, Англия, Австрия, Швейцария, Холандия, Белгия, Полша, САЩ, Хонконг, Турция, Швеция, Русия, Бразилия, Индия, ОАЕ, Катар, Ливан, Кувейт.

"Бъдете това, което искате да бъдете“

Така Kiko обобщава своята визия за красота. Идентичността на бранда се корени в ценностите „Произведено в Италия“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари